Lidt om Martin - Ejer af Aristar Massage


Jeg er uddannet Fysiurgisk massør og Skadesterapeut ved Tengbjerg Massageskole i december 2020. Derudover har jeg i maj 2021 færdiggjort uddannelser inden for muskelterapi og Thai Yoga Massage. Jeg udvikler løbende på mine tekniker, og bruger ofte en kombination af flere tekniker og redskaber i mine behandlinger .   


Jeg er medlem af Brancheforeningen For Fysiurgisk Massage. 


Min tilgang til alle behandlinger er, at jeg forholder mig til dine gener og tilrettelægger - sammen med dig - den behandling jeg mener er den bedste.   Målet er altid det samme, nemlig at din hverdag bliver bedre. 


Udover min massør virksomhed, arbejder jeg som Job- og Karrierekonsulent, og så er jeg frivillig på det lokale spillested STARS, samt på en række festivaler. 

Lidt om Sara - Sara's massage


Jeg hedder Sara og er oprindeligt fra Thailand. Jeg er gift med min mand Ole, som jeg bor sammen med i Lundby.


Jeg har altid interesseret mig for at hjælpe andre med diverse problematikker og gener som de døjer med. Derfor har jeg altid været fascineret af Massage og hvordan at det kan hjælpe. Efter jeg kom til Danmark har jeg bygget videre på mine kompetencer, som jeg oprindeligt har tilegnet mig i Thailand.


Jeg er efterfølgende blevet RAB Registreret Akupunktør og Massør. For at blive dette, er der nogle større krav om mine sundhedsfaglige kompetencer, samt løbende udviklende kurser.  Det betyder også, at flere forsikrings- og pensionsselskaber tilbyder at dække din udgift til behandlinger. 


Jeg har tilbyder behandlinger i både Lundby og Vordingborg. I Lundby er det på min hjemmeadresse jeg udfører behandlinger, og i Vordingborg låner jeg et behandlerrum hos Aristar Massage.