Martin Jensen


Jeg er uddannet Fysiurgisk massør og Skadesterapeut ved Tengbjerg Massageskole. Derudover er jeg i gang med uddannelse inden for muskelterapi og Thai Yoga Massage, samt en grundlæggende sundhedsfaglig uddannelse. Jeg er medlem af Brancheforeningen for fyiurgisk massage. 


Mit fokus er dit velvære. Jeg forholder mig til dine gener og tilrettelægger - sammen med dig - den behandling jeg mener er den bedste.  Behandlinger og teknikker kan afvige i forhold til problematik og kunde - Mål er dog altid, at din hverdag bliver bedre. 


Jeg er en del af klinikfællesskabet Behandlerhuset4760 - Du kan læse om de øvrige behandlere på www.behandlerhuset4760.dk


Foruden mit arbejde som massør, arbejder jeg som job- og karriekonsulent, og så er jeg frivillig på det lokale spillested STARS, samt en række festivaler. 

Behovet for massage, kan være forskelligt fra person til person. Derfor er det vigtigt, at vi vælger den massage der passer til dig. Som fysiurgisk massør er jeg trænet i anatomi, sygdomslære og muskelskader, og det tager jeg afsæt i, når jeg vurderer hvilken behandling du skal have.  Du skal derfor forvente, at jeg ved første behandling spørger lidt ind til, hvad formålet med massagen er, og om der er helbredsmæssige ting der skal tages højde for ved massagen. Det er uanset om der er tale om muskeludfordringer eller generelle spændinger. Jeg kan også hjælpe dig med behandling af skader og efterfølgende genoptræning. Du kan læse mere om den enkelte behandlinger ved at vælge menupunktet Massageformer i toppen af siden. 

 

Selve behandlingen

Behandlingen vil primært foregå i klinikfælleskabet Behandlerhuset4760, Algade 18 i Vordingborg. Huset er Vordingborgs ældste og går tilbage til 1700 tallet. Indenfor er det nyrenoveret, med gode behandlerrum og en hyggelig atmosfære. Når du behandles på klinikken er prisen inklusiv lagen og håndklæde - Du behøver derfor ikke medbringe noget.  Jeg tager imod dig og følger dig ind til behandlerrummet, hvor du privat kan afklæde dig. Du skal som minimum beholde dit undertøj på, men ellers er det dig der vurderer, hvad du er tryg ved. Er der områder der skal behandles, hvor det vil være nødvendigt at trække tøj til siden, vil du altid blive spurgt, om det er i orden. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas og er tryg ved din behandler og den behandling du modtager. Prisen for en behandling er sat ud fra den tid der booket. Det vil sige, at du ikke bliver opkrævet ekstra, hvis der tages udstyr, særlige teknikker eller specielle olier/cremer i brug.  Alle behandlinger foregår som udgangspunkt i aftentimer og weekend. Er der ikke en ledig tid i bookingkalenderen, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktsiden, på info@aristar.dk eller SMS på mobil 42213136 . 


Behandling hjemme hos dig

Du har også mulighed for at vælge behandling i eget hjem, hvor kørsel er inkluderet i prisen. Det vil sige, at du behandles i vante omgivelser, og at du ikke er afhængig af transport. Du skal dog sørge for at have håndklæde og lagen til at dække kroppen. Hvis du ønsker at jeg skal tage det med, vil der være et servicegebyr på kr. 50,-  

  

Samarbejde og særlige aftaler

På samme måde som massage i eget hjem, er der også mulighed for at bestille massage på andre lokationer.  F.eks. i forbindelse med sportsarrangementer, events eller lign.  Der skal blot stilles et lokale eller telt til rådighed, så behandlingerne kan foregå ugeneret. Er du interesseret i at lave en aftale om behandling af flere personer, kan du via kontaktsiden sende mig en besked med dit ønske, og så beregner jeg en pris. 

KONTAKT 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

KLINIK ADRESSE

Behandlerhuset4760

Algade 18

4760 Vordingborg