Fysiurgisk Massage

 

 

Fysiurgisk massage er en af de mest udbredte måder at behandle smerter i kroppens muskler på. Massage har generelt en positiv indvirkning på kredsløbet, muskler, samt lymfe- og nervesystemerne. Derfor hjælper massage på en lang række udfordringer, som f.eks. myoser, muskelspændinger og mindsker restituationstiden efter fysisk aktivitet.


Derudover kan det være med til at reducere/modvirke stress.  


Massage er dermed en god måde at smertelindre på, og hjælper til et generelt bedre velvære.

Skadesterapi

 

 

Skadesterapi tager udgangspunkt i konkrete problematikker. Du vil her kunne få hjælp til at diagnosticere skaden, og få hjælp til behandling og genoptræning.


Pludselige opstået skader, er typisk et resultat af et uheld eller forkerte bevægelser, som skaber en så markant reaktion i kroppen, at det kræver behandling og måske genoptræning.


Belastningsskader opstår typisk når der trænes forkert, eller arbejdes i stillinger, som belaster kroppen på en uhensigtsmæssig måde. I mange tilfælde vil man med behandling og genoptræning, kunne komme af med generne eller minimerer dem markant.


En skadesterapeut kan være et godt  supplement eller forlængelse af behandlinger hos læge eller fysioterapeut.


Har du gennemgået en operation, eller oplever du voldsomme smerter, bør du altid starte med at tale med din læge, inden du bestiller en behandling. 

Wellness Massage

 

 

 

Wellness massage tager ikke udgangspunkt i muskelproblemer.  Modsat fysiurgisk massage, arbejdes der i de øvre lag, og der fokuseres mere på afspændende velvære.

Behandlingerne dækker hele kroppen. Hvis du gerne vil have udvidet fod og ansigtsmassage, skal du booke 85 minutter. Du kan også vælge en udvidet massage på 2 timer, hvor du modtager en gennemgående omgang afspænding og forkælelse. Udviddet wellness massage sker efter aftale, skriv derfor til behandleren via kontaktsiden. 

Behandlingen kan være med til at reducere stress og øge dit generelle velvære.

Thai Yoga Massage

 

 

Thai Yoga Massage er en blanding af både gammel traditionel stil og en mere moderne massageform, der kombinerer akupressur, udstræk, led rotation og muskelmassage. Den tager udgangspunkt i den originale massage fra Thailand, og trækker referencer til enkelte yoga stillinger, og deraf navnet.


I Thai Yoga massagen arbejdes der med alle bevægeapparatets dele, dvs. muskler, led og bindevæv. Både behandler og modtager påklædt, og modtageren skal derfor have løstsiddende og afslappende tøj på. F.eks. jogging- eller træningstøj. Undgå dog gerne glatte flader. 


Thai Yoga Massage er fantisk til er vedligeholde kroppen, og sikre en mere smidig og mobil krop. 


Der er fokus på rolige bevægelser og en afslappende atmosfære. Thai yoga massage er derfor en fantastisk behandlingsform til at behandle både krop og sind.Behovet for massage, kan være forskelligt fra person til person. Derfor er det vigtigt, at vi vælger den massage der passer til dig. Som fysiurgisk massør er jeg trænet i anatomi, sygdomslære og muskelskader, og det tager jeg afsæt i, når jeg vurderer hvilken behandling du skal have.  Du skal derfor forvente, at jeg ved første behandling spørger lidt ind til, hvad formålet med massagen er, og om der er helbredsmæssige ting der skal tages højde for ved massagen. Det er uanset om der er tale om muskeludfordringer eller generelle spændinger. Jeg kan også hjælpe dig med behandling af skader og efterfølgende genoptræning. 

 

Behandling hjemme hos dig

Du har mulighed for at vælge behandling i eget hjem, hvor kørsel er inkluderet i prisen - Se hvilket område jeg dækker under fanebladet kontakt. Det vil sige, at du behandles i vante omgivelser, og at du ikke er afhængig af transport. Du skal dog sørge for at have håndklæde eller lagen til at dække kroppen. Hvis du ønsker at jeg skal tage det med, vil der være et servicegebyr på kr. 50,-  

  

Samarbejde og særlige aftaler

På samme måde som massage i eget hjem, er der også mulighed for at bestille massage på andre lokationer.  F.eks. i forbindelse med sportsarrangementer, events eller lign.  Der skal blot stilles et lokale eller telt til rådighed, så behandlingerne kan foregå ugeneret. Er du interesseret i at lave en aftale om behandling af flere personer, kan du via kontaktsiden sende mig en besked med dit ønske, og så beregner jeg en pris.