Fysiurgisk Massage

 

 

 

Fysiurgisk massage er en af de mest udbredte måder at behandle smerter i kroppens muskler på. Massage har generelt en positiv indvirkning på kredsløbet, muskler, samt lymfe- og nervesystemerne. Derfor hjælper massage på en lang række udfordringer, som f.eks. myoser, muskelspændinger og mindsker restituationstiden efter fysisk aktivitet. Derudover kan det være med til at reducere/modvirke stress.  


Massage er dermed en god måde at smertelindre på, og hjælper til et generelt bedre velvære.

Wellness Massage

 

 

 

Wellness massage tager ikke udgangspunkt i muskelproblemer.  Modsat fysiurgisk massage, arbejdes der i de øvre lag, og der fokuseres mere på afspændende velvære.

Behandlingerne er på minimum 55 minutter og dækker hele kroppen. Hvis du gerne vil have ansigt og hænder med, skal du booke 85 minutter. Du kan også vælge en udvidet massage på 2 timer, hvor du modtager en gennemgående omgang afspænding og forkælelse. Udviddet wellness massage sker efter aftale, skriv derfor til behandleren via kontaktsiden. 

Wellness massage er til dig der ikke har spændinger i musklerne, men gerne vil have løsnet lidt op i kroppen og forkæle dig selv. Behandlingen kan være med til at reducere stress og øge dit generelle velvære.

Skadesterapi

 

 (Tilbydes fra December 2020)

 

Skadesterapi tager udgangspunkt i konkrete problematikker. Du vil her kunne få hjælp til at diagnosticere skaden, og få hjælp til behandling og genoptræning.


Pludselige opstået skader, er typisk et resultat af et uheld eller forkerte bevægelser, som skaber en så markant reaktion i kroppen, at det kræver behandling og måske genoptræning.


Belastningsskader opstår typisk når der trænes forkert, eller arbejdes i stillinger, som belaster kroppen på en uhensigtsmæssig måde. I mange tilfælde vil man med behandling og genoptræning, kunne komme af med generne eller minimerer dem markant.


Det er ikke alle typer skader, som en skadesterapeut vil kunne hjælpe dig med. Du kan derfor opleve, at du bliver henvist til en anden type af behandler som f.eks. fysioterapeut eller egen læge. En skadesterapeut kan dog fungere som supplement eller forlængelse af behandlinger hos læge eller fysioterapeut.


Er du i tvivl eller oplever du meget store smerter, bør du altid tale med din egen læge først.

KONTAKT 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

KLINIK ADRESSE

Behandlerhuset4760

Algade 18

4760 Vordingborg